Красиви прически за средно дълга коса с бретон

Mimzy
Последно обновено 07.03.24 15:44
Сподели

Бретонът е стилен и класически елемент в света на прическите, който винаги е в мода. Независимо дали предпочитате къс или дълъг, прав или страничен бретон, този акцент върху лицето може да промени изцяло визията ви и да добави изтънченост на всяка прическа. Косата с бретон предоставя много възможности за стилизиране и комбиниране с различни прически за средно дълга коса. Бретонът може да бъде включен в различни стилове, включително плитки опашки, плетеници, кичури и оформяне на косата. Един от страхотните аспекти на бретона е, че може да бъде адаптиран за всякаква форма на лицето. За кръгли лица, по-страничен бретон може да издължи визията, докато за лица с дълга форма, плътен и плътно поставен бретон може да придаде плътност и баланс. Също така, той се отличава като стилен акцент, който изисква минимални усилия за поддръжка, като в същото време добавя изключителен шик и класа на всяка прическа. В зависимост от типа на бретона (къс, дълъг, прав или френски), съществуват множество прически, които могат да се комбинират с него. Ето няколко стилни и лесни прически за средно дълга коса с бретон, които лесно може да направите вкъщи.

[ez-toc]

 

Небрежно разрошена прическа с бретон

 

За направата на тази красива и модерна прическа е необходима уред за оформяне на къдрици – маша или сешоар. След като направите леки и небрежни къдрици – разрешете косата с гребен или четка за постигане на красив и завършен вид. Бретона оформете като го разделите по средата или настрани с помощта на лак за коса.

Морски вълни с бретон

 

 

Използвайте уред за оформяне на коса – маша, за да създадете меки и естествени вълни по дължината на косата. След като сте създали вълните, уредете бретона да пада естествено върху челото.

Боб средна дължина с бретон

Разделете косата в средата. С помощта на кръгла четка и сешоар оформете краищата на косата и бретона. р

Плътен Бретон настрани

С помощта на уред (най-добре сешоар и кръгла четка) оформете нежни вълни по дължините на косата. Придайте обем в корените и накрая оформете настрани бретона с помощта на пръсти.

Права коса с бретон разделен на две

Всички обичаме и се въжхищаваме на идеални правата и лъскава коса, а в съчетания с прав бретон – визията е съвършена. С помощта на преса за изправяне на коса, изправете косата и оформете бретона. Най-добре е да бъде в средата и да пада настрани от лицето.

Небрежен кок с бретон

Една от най-лесните и красиви прически. Изключително подходяща е за всекидневието и с нея лесно ще привлечете погледи. За направата на красив и обемен разрошен кок, започнете със сух шампоан, изчеткайте и след това продължете с лак за коса за допълнителен обем. Веднага след това вдигнете косата високо в стандартен кок и завържете с ластик.

Наполовина вдигната коса с бретон

Тази прическа е изключително лесна и удобна за всекидневието. За да постигнете съвършена визия е необходим да положите минимални усилия. С пръстите на двете ръце – разделете косата на две части (горна и долна, като започнете от върха на ушите и продължите назад). След това вържете горната час на косата на красива опашка или кок. Оформете бретона според вашите предпочитания.

Конска опашка с бретон

Може би една от най-популярните и обичани прически с бретон. След като вържете косата си високо горе – оставете бретона свободно и небрежно да пада покрай лицето. Така ще постигнете красива и естествена визия.

Независимо от дължината на косата, бретонът може да бъде интегриран като акцент или ключов елемент в прическата, за да подчертае фигурата и стилът на всяка жена. Важно е да изберете прическа, която отговаря на формата на лицето и на индивидуалните ви предпочитания.Това са само част възможностите за постигане на красиви и модерни прически за средно дълга коса с бретон. Можете да експериментирате с различни стилове и комбинации, за да намерите този, който най-добре отговаря на вашия личен стил и визия. Ако вашата коса е къса или се чудите дали ще ви отива къса прическа, може да погледнете нашите предложения за прически за къси коси.