Прически за Къса Коса, Които Да Пробвате Тази Година

Mimzy
Последно обновено 10.01.24 15:03
Сподели

В света на модата и красотата, където всичко се променя непрекъснато, има нещо, което остава вечно: преобразителната сила на впечатляваща прическа. Късите коси излъчват увереност, индивидуалност и смел стил. Без значение дали търсите пищна визия или стремите към елегантна простота, късата коса предлага безброй възможности. Присъединете се към нас в това пътешествие из света на красивите прически за къса коса, където ще разкрием тайните за постигане на въздействащи визии и ще насърчим красотата на късите коси. Открийте изкуството да моделирате и преобразявате косите си в динамични изрази на самочувствие, докато разгадаваме най-новите тенденции и иновативни техники, съобразени с желанията на любителите на късите прически. Без значение дали сте опитен почитател на късите коси или размишлявате за дързък преход, тази статия е вашият билет към свят пълен с възхитителни възможности.

Прически за Къса Коса, които лесно да си направите

Прическа за Къса Коса с Кокове „Space Buns“

Може би си виждала тази прическа много пъти! И това е така, защото е особено актуална сега. Ако се чудиш дали можеш да я направиш на твоята къса коса – да, определено можеш! Може да изглежда, че тази прическа е за хора с по-дълги коси, но ако следваш този урок, ще имаш перфектната и модерна прическа за нула време. За да постигнеш този вид, нанеси малко сух шампоан и разреши косите си. След това разделете косата си по средата и направете две плитки с прозрачни ластици на върха на главата си. Издърпайте малко косата си и подразнете косите за обем. Ако имаш бретон – старателно го оформи по средата, така че да пада свободно покрай лицето.

За да създадеш кокове, просто завърти косите си и ги закрепи на място с фиби, след което напръскайте с лак за коса. Твоята прическа е готова! 🙂

Прическа за Къса Коса „Плитка Водопад“ (Waterfall Braid)

прическа за къса коса плитка

Една от най-добрите прически за къса коса, която включва плитки, е плитката водопад. Мисля, че тази прическа е много сладка и идеална за ежедневни тоалети и външен вид! Ако имате права коса, можете също да добавите къдрици към косата си, за да изглежда още по-красива.

Прическа за Къса Коса „Холандска Плитка“ (Корона Плитка)

плитка корона

Този тип прическа съчетава плитки и вдигната коса, за да придаде елегантен вид на косата. Това може да звучи трудно за изпълнение, но не се притеснявайте! Следвайте стъпките в това видео и ще научите точно как да създадете перфектната сплетена корона на къса коса!

 

Наполовина вдигната конска опашка

Ако си фен на Ариана Гранде, сигурно знаеш, че тази прическа е много популярна! Не се притеснявай, защото дори и на къса коса ще изглежда напълно очарователно и възхитително! Лично аз смятам, че тази прическа изглежда още по-добре на къса коса, защото придава сладък и момичешки вид.

 

Конска Опашка за Къса Коса

Всеки знае, че една от най-популярните прически за ежедневна визия е конската опашка ! Ако наскоро си подстригала косата си късо, може би вече си се отказала от идеята, че можеш да си направиш красива конска опашка. Но изненада – все още можеш, просто трябва да знаеш правилния начин да го направиш, за да направиш късата си коса да изглежда супер сладка на опашка!

Прически за Къса Коса, които лесно да си направите

Елегантен Кок за Къса Коса

кок за къса коса

За тези от нас, които обичат да носят косата си вдигната, кокът винаги е добър вариант.  Може да се изненадате като научите, че има елегантни прически с кок, които са подходящи за къса коса ! Всичко зависи от това какъв кок правите. Ако имате къса коса, силно препоръчвам да изберете тази прическа с навит кок. Това ще направи много по-лесно прибирането на късата коса на кок!

 

 

Прически за Къса Коса с шал

Ако си любителка на аксесоарите за коса  – пробвай тази прическа за къса коса с шал.

 

Плажни Вълни за Къса Коса

прическа за къса къдрава коса

Понякога къдренето на къса коса може да бъде трудно, защото не искате косата ви да изглежда твърде гъста или буйна. Следователно ще трябва да изберете правилния вид къдрици за вашата къса коса. Бих препоръчал да изберете моите любими плажни вълни като в това видео. Плажните вълни са по-скоро фини къдрици, но те все пак ще ви дадат очарованието на къдравата коса.

Разрошен Кок за Къса Коса

прическа за къса коса разрошен кок

Друга страхотна прическа за ежедневна визия  е разрошеният кок. Този тип кок не само изглежда перфектно за ежедневна визия, но също така, ако е направен правилно, може да работи и за по-елегантни събития.

Въпреки че тази прическа понякога изглежда така, сякаш не са положени почти никакви усилия, може да е трудно да направиш идеалния разрошен кок. За да получиш красив и обемен разрошен кок с късата си коса, започни със сух шампоан, изчеткайте и след това продължете с лак за коса за допълнителен обем. След това вдигни косата си на стандартен разрошен кок с ластик за коса. Накрая използвайте прозрачен ластик и фиби, за да закопчаете всяка коса, която все още виси отзад. Лесно нали?

Прически за Къса Коса с Фиби и Шноли за Коса

Предлагаме ти още една популярна и модерна прическа за къса коса. Ако търсиш някои сладки прически с шнола, които да изпробвате за вашата къса коса, гледай това видео, което показва множество начини, по които можеш да използваш щипки за коса или шноли за коса на твоята къса коса!

 

Красотата не познава ограничения. Късите коси  са израз на смелост и стил, отразявайки увереността и индивидуалността на всеки, който ги носи. С тази статия се надявам да те вдъхновя да изразиш себе си чрез косата си – независимо от повода или обстоятелствата. Запомни, че прическата е като произведение на изкуството – тя може да бъде преобразена, адаптирана и оцветена, създавайки винаги нови начини за изразяване на индивидуалност. Открийте вдъхновение с още модни идеи и съвети.